Cui îi dau un joc Halo 4 pentru Xbox?

Sâmbătă, 17 noiembrie, am participat la lansarea noului joc din seria Halo, Halo4, în showroom-ul Emag.

Jocul este foarte captivant, se vede că s-a lucrat foarte mult la partea de grafică și la poveste. De la primul joc din seria HALO, care  a apărut prin 2001, au trecut fix 11 ani și o zi. Ceea ce spune mult despre istoria acestuia.

După cum spuneam imediat după eveniment, trebuie să îi mulțumesc lui Sorin pentru că m-a cărat la acest eveniment pentru că a câștigat o consolă :) Nu sunt eu un gamer înrăit, dar îmi prinde foarte bine și promit că o să o folosesc corespunzător :D Mulțumesc Microsoft și Emag pentru ocazie!

Și pentru că îmi place să fiu darnic și pentru că am acum un joc Halo 4 în plus, vă provoc să îmi spuneți într-un comentariu care vreți un joc original și nedesfăcut, iar vineri o să aleg câștigătorul prin tragere la sorț.

P.S. Dacă aveți jocuri de XBOX și vreți să ne împrumutăm, dati-mi un semn ;)

UPDATE: Și câștigătorul este…

← Previous post

Next post →

6 Comments

  1. eu ma inscriu, daca nu ai alt pretendent. si daca nu e cu suparare. chiar vroiam sa mi-l comand. deci… :)))

  2. EU vreau/doresc acest joc care este el :D

  3. Am gasca mare cu Xbox-uri la birou, deci mi-ar prinde bine un joc ca Halo 4 ca sa-i pun putin la munca dupa program. Da, il vreau.

  4. eu iti propun un schimb de jocuri Xbox360 si ma inscriu pe lista de tragere pe sorti :)

  5. eu ma retrag din cursa. ma bagam doar daca nu aveai cui sa il dai. multumesc. sa nu cumva sa intelegi ca m-am suparat sau ceva. povestim :))

Leave a Reply